• voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • samengesteld door specialisten
  • met bierkaart en persoonlijke wenskaart

speciaalbier voor jou

kies uit bierboxen voor kenners en ontdekkers

Onze bierboxen zijn samengesteld door een team van specialisten. Echte kenners die hun kennis van speciaalbier graag met je delen. Dit maakt de Bierbox een unieke ervaring voor nieuwkomers én liefhebbers. Perfect als cadeau, of lekker voor jezelf. Wegens doorslaand succes hebben we momenteel maar twee bierboxen beschikbaar. Hou ons in de gaten om te weten wanneer we ons assortiment uitbreiden!

Back to summer box

Verlang jij ook zo terug naar de zomer? Dan is deze box echt iets voor jou. Waan je in zomerse sferen met de 6 frisse duo's! Wij brengen het zonnetje in huis met Blond, Witbier en Weizen.

20.00
NaN

Hollandse box

Maak een reis door Nederland met deze 12 bieren. Van witbier tot ipa, alle smaken komen terug in deze box. Neem er een lekker hollands kaasje bij en proef deze heerlijke bieren uit eigen land.

25.00

vragen van afgelopen week

Je kunt betalen met Ideal. Je bestelling wordt uitgevoerd en verzonden direct nadat de betaling bij ons binnen is.

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland bedragen €5,00 (bezorging maandag t/m zaterdag).

Onze pakketten worden bezorgd door Dynalogic. Bestel je voor 22.00 uur een Bierbox, dan melden we je Bierbox nog dezelfde dag aan. Bestellingen worden dan in de meeste gevallen de eerstvolgende dag bezorgd. Bestel je op zaterdag? Dan worden je bieren in de meeste gevallen op maandag bezorgd.

AH Bierbox verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Bij het bezorgen van je Bierbox zal de bezorger om legitimatie vragen aan klanten tot 25 jaar. Net zoals in de winkel. Heeft de ontvanger geen geldig legitimatiebewijs of is hij jonger dan 18? Dan moet de bezorger de bestelling mee terug nemen.

bekijk alle vragen