• voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • samengesteld door specialisten
  • met bierkaart en persoonlijke wenskaart

vragen & contact

veelgestelde vragen

Waar kunnen wij je mee helpen? Bekijk de categorieën hieronder. Kom je er niet uit? Neem contact op met onze klantenservice.

Je kunt betalen met Ideal. Je bestelling wordt uitgevoerd en verzonden direct nadat de betaling bij ons binnen is.

Nee, je betaalt geen verzendkosten voor de Bierboxen. Of je nou 1 box bestelt of 20.

Onze pakketten worden bezorgd door Dynalogic. Bestel je voor 22.00 uur een Bierbox, dan melden we je Bierbox nog dezelfde dag aan. Bestellingen worden dan in de meeste gevallen de eerstvolgende dag bezorgd. Bestel je op zaterdag? Dan worden je bieren in de meeste gevallen op maandag bezorgd.

AH Bierbox verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Bij het bezorgen van je Bierbox zal de bezorger om legitimatie vragen aan klanten tot 25 jaar. Net zoals in de winkel. Heeft de ontvanger geen geldig legitimatiebewijs of is hij jonger dan 18? Dan moet de bezorger de bestelling mee terug nemen.

De Bierbox wordt aangeboden op het aangegeven adres door onze vervoerder Dynalogic. Bij niet thuis wordt er ook geprobeerd om de Bierbox bij de buren af te leveren. Hier zal om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd. Wanneer dit niet lukt, wordt er naar het opgegeven e-mailadres een e-mail gestuurd en kan er een nieuw aflevermoment worden uitgekozen. Als de Bierbox dan nog steeds niet bezorgd kan worden, ontvang je als besteller daarvan bericht en wordt de bestelling geannuleerd. Er wordt contact opgenomen met het opgegeven e-mailadres/telefoonnummer door onze klantenservice.

Absoluut. Met een zelfgekozen boodschap maak je je cadeau nóg specialer. De ontvanger krijgt je naam niet te zien, maar je kunt deze wel zelf invullen in het tekstveld.

Bij het plaatsen van de bestelling kan er niet gekozen worden voor een bezorgmoment. Voor 22.00 uur besteld is meestal de volgende dag bezorgd (behalve op zaterdag). Onze vervoerder Dynalogic stuurt als de Bierbox is aangemeld in hun systeem een e-mail naar het opgegeven e-mailadres met de track&trace code en een link om het bezorgmoment te verzetten naar een andere dag.

Op het moment dat de bestelling is aangemeld in het systeem van Dynalogic, ontvang je op het opgegeven e-mailadres een link om het bezorgmoment aan te passen. Via deze link kun je je bestelling annuleren. Indien Dynalogic reeds is begonnen met de uitvoering van de bezorging, kun je de bestelling aan de deur annuleren waarbij de bestelling direct retour wordt genomen door Dynalogic. Wij krijgen een melding van het retour ontvangen en zullen de terugbetaling plaats laten vinden. 

Het bier is minimaal 3 maanden houdbaar.

Op sommige bieren zit statiegeld. Dit is verrekend in de totaalprijs van de Bierbox.

Mocht je na aflevering constateren dat er sprake is van breuk, verzoeken wij je vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice.

Je kunt een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je, dan wel de aangewezen derde, het product heeft ontvangen.

Tijdens de bedenktijd dient er zorgvuldig te worden omgegaan met het product en de verpakking. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen.

Je kunt de overeenkomst het gemakkelijkst herroepen door contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen een afspraak maken voor je bij Dynalogic om de Bierbox bij je op te halen. Je kunt de overeenkomst ook herroepen door gebruik te maken van het modelformulier, zoals opgenomen in onze bevestiging van de bestelling.

Je dient het product te retourneren met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, en conform de door de Bierbox verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij jou. Het betaalde bedrag voor de betreffende producten, wordt per ommegaande vergoed, nadat wij het product hebben ontvangen.

contact

adres

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11
1506 MA Zaandam

klantenservice

Telefoon: bel gratis 0800-0305
Twitter: twitter.com/albertheijn
Facebook: facebook.com/AlbertHeijn

bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 35012085
BTW: NL002230884b01